"Η κατασκευή μιας προσεγμένης ιστοσελίδας είναι επένδυση για το μέλλον!"

Κατασκευή ιστοσελίδων

 

H κατασκευή ιστοσελίδας και ειδικά μιας καλής ιστοσελίδας είναι απαραίτητη για μια επιχείρηση στις μέρες μας, αν όχι μονόδρομος. Με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται συνεχώς και τους χρήστες και υποψήφιους πελάτες σας να γνωρίζουν πλέον να ξεχωρίζουν το καλό από το φθηνό και κακό, η κατασκευή μιας καλής και προσεγμένης ιστοσελίδας κρίνεται απαραίτητη για την επιχείρησή σας.

Μια φθηνή και πρόχειρη ιστοσελίδα αποτρέπει υποψήφιους πελάτες από το να αγοράσουν και τους διώχνει μακριά, προακαλώντας ζημιά καθημερινά χωρίς να το καταλαβαίνετε. Αντίθετα μια καλοσχεδιασμένη και προσεγμένη λειτουργικά ιστοσελίδα, όχι μόνο θα αυξήσει τις πωλήσεις σας, αλλά είναι και μια επένδυση για το μέλλον της επιχείρησής σας.

webdesign

Στον Internetiko δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ικανοποίησή σας για το αποτέλεσμα, ακόμη κι αν αυτό κοστίσει σε εμάς. Μας αρέσει να προσέχουμε την λεπτομέρεια ακόμη κι αν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία. Εδώ θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για την παρουσία και την εδραίωση της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Φτιάχνουμε ιστοσελίδες που θα σας αποδόσουν σε χρήμα!

Αναπτύσσουμε το site σας χρησιμοποιώντας πανίσχυρα λειτουργικά συστήματα διαχείρησης περιεχομένου με τα οποία οι δυνατότητές μας είναι πραγματικά απεριόριστες!

Σκοπός μας είναι να σας παραδώσουμε μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική επιχείρηση που θα σας αποδίδει σε χρήμα!

Μεθοδολογία εργασίας

 Πραγματοποιούμε συνέντευξη μαζί σας, με σκοπό να κατανοήσουμε απόλυτα τις ανάγκες και τους στόχους της ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσετε.
Ακολουθεί έρευνα αγοράς ώστε να ανακαλύψουμε τις ιδιαιτερότητες του κλάδου και του ανταγωνισμού.
Συγκεντρώνουμε το απαραίτητο υλικό από εσάς, λογότυπο, περιεχόμενα ή δημιουργούμε εμείς για εσάς την εταιρική ταυτότητα.
Το γραφιστικό τμήμα αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του layout της ιστοσελίδας και σας το παρουσιάζουμε για να το εγκρίνετε
Οι προγραμματιστές μας μετατρέπουν το εικαστικό σε κώδικά που θα διαβάζεται από όλα τα προγράμματα περιήγησης
Δημιουργούμε ιστοσελίδες που προσαρμόζονται αυτόματα σε όλα τα μεγέθη οθονών για ορθή εμφάνιση σε smartphones, tablets κτλ. 
ή αλλιώς βελτιστοποίηση του site για τις μηχανές αναζήτησης. Αποτελεί ίσως το πιο σηματικό κομμάτι στο χτίσιμο της ιστοσελίδας σας. Το τμήμα marketing της ομάδας μας κάνει εκτενή έρευνα για τις λέξεις κλειδιά που πρέπει να στοχεύσουμε στον κλάδο δραστηριότητάς σας και δομούνται όλες οι σελίδες με βάσει αυτές. Στόχος είναι να πετύχουμε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα του google. Σας παραδίδουμε 100% βελτιστοποιημένο περιεχόμενο! Δείτε τις θέσεις που έχουν ιστοσελίδες πελατών μας στο google εδώ.
 Σας παρέχουμε εκπαίδευση στο σύστημα διαχείρισης με σκοπό να μπορείτε να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα σας εύκολα και γρήγορα.
 Η ολοκλήρωση της κατασκευής δεν αρκεί για να φέρει επισκέπτες και κατά συνέπεια πελάτες στην επιχείρησή σας. Απαιτείται στρατηγική και σωστή προώθηση με διάφορες σύγχρονες μεθόδους. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την προώθηση ιστοσελίδων
 Παρέχουμε συνεχή φροντίδα στην ιστοσελίδα σας και τεχνική υποστήριξη για οτιδήποτε που πιθανόν να προκύψει. Ενημερώνουμε το σύστημα με τα τελευταία updates, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία 24 ώρες το 24ωρο. 

 

“Όλες οι ιστοσελίδες πελατών μας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων Google.” Διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας

3_Satisfaction_Guaranteed_Badges

 

 

 

 

 

 

Σχόλια πελατών

Δεν μένουμε στα λόγια, τα κάνουμε πράξεις! Και αυτή είναι η απόδειξη...

 • Εξαιρετικό το website του Σύγχρονου Ωδείου Αχαρνών με άποψη, ευέλικτο, κατατοπιστικό και σύγχρονο!!! Σε ευχαριστούμε Γιάννη για την υπέροχη συνεργάσια!!!
  Διμπινούδη Σ. - Σύγχρονο Ωδείο Αχαρνών
 • Μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που δούλεψε ο Γιάννης με την ομάδα του. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την συνεργασία με τον Internetiko.
  Αλέξανδρος, summercamp.gr
 • Εξαιρετική δουλειά από τα παιδιά! Από τις πρώτες κιόλας μέρες το site έβγαλε τα λεφτά του!
  Κώστας, yummydonuts.gr
 • Πρώτη θέση στο google στην λέξη "τατουάζ" μέσα σε τρεις μήνες λειτουργίας του site και χωρίς να πληρώνω διαφήμιση, δεν το περίμενα ποτέ! Πλέον δουλέυω μόνο με την ιστοσελίδα και με σύμβουλο τον Internetiko!
  Ηλίας, minotavrostattoo.gr
 • Είναι πραγματικά πολό όμορφο να βρίσκεις ανθρώπους που γνωρίζουν άψογα το αντικείμενο της δουλειάς τους... έτσι το αποτέλεσμα σε εκπλήσσει! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Ιντερνετικού για την άψογη εξυπηρέτηση, την πολύ προσιτή και προσαρμοσμένη στην εποχή που διανύουμε τιμή κατασκευής του site και φυσικά για το αποτέλεσμα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
  Ντρισμπιώτη Ι., cornercar.gr
TOP