Διαφήμιση στο Google Adwords

«Για να είστε εκεί όταν σας ψάχνουν!»

Αποτελεί έναν απόλυτα στοχευμένο τρόπο προβολής της ιστοσελίδας σας, με τον οποίο μάλιστα μπορείτε να βγείτε στην πρώτη σελίδα του google από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας. Βασικό πλεονέκτηματα του google adwords είναι ότι χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και επισκέπτεται το site σας, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσετε απόλυτα στοχευμένους επισκέπτες και συνεπώς μεγαλύτερη πιθανότητα να γίνουν πελάτες σας.

Πώς λειτουργεί;

Η διαφήμιση στο goolge adwords έχει τρία βασικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων μορφών διαφήμισης:

  • Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας
  • Υπάρχει η δυνατότητα απόλυτης στόχευσης σε πιθανούς πελάτες σας
  • Καθορίζετε εσείς το ποσό που θα πληρώσετε

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποιημένο συνεργάτη στο Google AdWords. Διαχειριζόμαστε δεκάδες καμπάνιες βελιτστοποιώντας τις συνεχώς και δίνοντας σημασία στον παραμικρό παράγοντα, πάντα με γνώμονα του κανόνες της Google. Μπορούμε να σας αποδείξουμε ότι η καμπάνιά σας μπορεί να αποδώσει πάντα περισσότερο από όσο νομίζετε και ότι δεν θα πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ.

 Θέλετε αποτελεσματική διαφήμιση στο google adwords; Καλέστε μας σήμερα κιόλας και αποκτήστε δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες!

Η χρέωση στο google adwords λειτουργεί με τη μέθοδο Pay Per Click (PPC), που σημαίνει ότι χρεώνεστε κάθε φορά που κάποιος θα κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και όχι στην κάθε εμφάνιση στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εμείς δημιουργούμε την διαφημιστική σας καμπάνια, μελετώντας τις λέξεις-φράσεις κλειδιά που είναι κατάλληλες στο αντικείμενό σας, ελέγχουμε τον ανταγωνισμό και φροντίζουμε για την καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χαμηλότερο κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

TOP